code software op maat software ontwikkeling jemasoft

Software
op maat

web marketing webdesign pointer cursor jemasoft

Web
marketing

Jemasoft facturatie programma software op maat logo
over ons team jemasoft

Webdesign
& drukwerk

software pakketeen programma's facturatie mailing CMS easy content mailings jemasoft

software
pakketten

cloud service cloud stations file syncing jemasoft

cloud
service

support en ondersteuning monitoring servers hosting clientcorner jemasoft

support
& monitoring

hardware & onderdelen jemasoft

Hardware
& VOIP telefonie

Online Software

Sinds het ontstaan van Jemasoft zijn we frequent benaderd door KMO's betreffende hun problemen rond het administratief verwerken van vaak terugkerende data of handelingen. Elke beginnende onderneming is, strikt genomen, verplicht om een aantal routinehandelingen dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks uit te voeren. We denken daarbij aan het opstellen van offertes of facturen, het bijhouden van klant- en leveranciergegevens, het bijhouden van een stock of meer specifiek het bijhouden van tijdsregistraties van de werknemers.

Omwille van deze regelmatige noodzaak heeft Jemasoft een aantal van deze oplossingen in een eigen softwarepakket verwerkt waardoor de dure licentiekost komt te vervallen en de ondernemingen deze softwarepakketten door middel van een jaarlijkse voordelige vergoeding kunnen aanschaffen.  Dit systeem stelt Jemasoft in staat om de softwarepakketten regelmatig uit te breiden met nieuwe modules of de bestaande modules aan te passen aan de nieuw ontstane noodzaken van de softwaregebruikers. Voor elk bedrijf worden deze softwarepakketten bovendien aan de eigen wensen aangepast. Zo worden in deze softwarepakketten de individuele bedrijfslogo's verwerkt in de verschillende documenten of formulieren en de lay-out van deze documenten aangepast aan de individuele noden. 

Onze softwarepakketten stellen bijgevolg de ondernemers in staat om de administratie vlot, eenvoudig en vooral voordelig en duurzaam te verwerken.

let's get social

logo jemasoft software op maat programmeren

Molenbeekstraat 25
2801 Heffen

015/27 23 71

info@jemasoft.be
www.jemasoft.be

DisclaimerPrivacy