code software op maat software ontwikkeling jemasoft

Software
op maat

web marketing webdesign pointer cursor jemasoft

Web
marketing

Jemasoft facturatie programma software op maat logo
over ons team jemasoft

Webdesign
& drukwerk

software pakketeen programma's facturatie mailing CMS easy content mailings jemasoft

software
pakketten

cloud service cloud stations file syncing jemasoft

cloud
service

support en ondersteuning monitoring servers hosting clientcorner jemasoft

support
& monitoring

hardware & onderdelen jemasoft

Hardware
& VOIP telefonie

Easy-Fact


Beheer al je contacten (klanten/leveranciers/prospecten), je offertes, je facturatie, je stockbeheer, je bestellingen (offline & online), je rapporten vanuit één centrale plaats. Je eigen CRM (customer relation management) eenvoudig toegankelijk via browser vanop elke plaats met internettoegang!

Stel je voor: Je maakt een offerte met producten (en prijzen) die zijn opgeslagen in jouw database.

Eén knop volstaat om van die offerte:
- een leveringsbon en/of factuur te maken,
- de bestelling aan je klant te bevestigen per brief, fax of mail,
- de klantgegevens te updaten,
- de stock aan te passen,
- extra bestellingen bij de leverancier te plaatsen,
- de rapportering hierover te raadplegen (automatisch of handgestuurd),
- het project (indien het om een project gaat) automatisch in te plannen en de belanghebbenden hierover te rapporteren, enz.

Door gebruik te maken van EasyFact maak je je medewerkers vrij van al deze administratieve taken en kun je ze meteen inzetten voor andere, belangrijkere, taken en zodoende je terugverdieneffect onmiddellijk positief beïnvloeden.

Ons EasyFact online softwarepakket bevat een uitgebreid assortiment aan modules. Belangrijk hierbij is dat deze ook volledig op maat van jouw bedrijf aangepast kunnen worden.  
 

Facturatie

Jemasoft ontwikkelde een online facturatieprogramma dat regelmatig wordt uitgebreid. Deze online software bevat alles wat je bedrijf nodig heeft in verband met facturatie en beheer. In deze software zitten het beheer van klanten, leveranciers, offertes, inkomende en uitgaande facturen, stockbeheer, prijslijsten, betalingen, aanmaningen en zelfs een koppeling naar de website. Alle documenten worden op maat gelay-out.

Een automatische overdracht van deze gegevens naar de boekhouding, die we aan experts overlaten, behoort tot de mogelijkheden.

Stockbeheer

Voor heel wat bedrijven is stockbeheer het tellen van de stock begin januari. Een intensieve arbeid waar niemand naar uitkijkt. Echter, mits een applicatie waarin alle bestellingen en leveringen worden bijgehouden, gekoppeld aan jouw stock, wordt dit werk herleid naar 1 druk op de knop. Van bestelling tot plaatsing, alles wordt bijgehouden.

Op deze manier heb je zicht op de kosten, opbrengsten en de plaats waar het artikel zich bevindt op elk moment en niet enkel op het einde van het boekjaar!

Tijdregistratie

Met het tijdregistratieprogramma van Jemasoft kan je projecten aanmaken en je werknemers laten registreren voor welke klanten en welk project ze gewerkt hebben. Nadien breng je alles over naar de facturatie en tegelijkertijd kan je de werk- en eventuele overuren opvolgen.

Vanzelfsprekend kan je alles in rapporten opvragen per:
- klant,
- project,
- werknemer,
- ...

Kassasysteem

In ons kassasysteem brengen we alles onder van klantenbeheer, klantenkaarten en productfiches tot verkoopscherm, verkooplijst en etiketten.

Ons kassasysteem, met touchscreen, is geoptimaliseerd voor gebruik met of zonder toetsenbord en/of muis.

let's get social

logo jemasoft software op maat programmeren

Molenbeekstraat 25
2801 Heffen

015/27 23 71

info@jemasoft.be
www.jemasoft.be

DisclaimerPrivacy