Over Jemasoft - Software op maat - Applicatie ontwikkeling
fout error Jemasoft

Wat nu? Een onvoorziene fout heeft zich voor gedaan.

Gelieve Jemasoft te contacteren.

X
code software op maat software ontwikkeling jemasoft

Software
op maat

web marketing webdesign pointer cursor jemasoft

Web
marketing

Jemasoft facturatie programma software op maat logo
over ons team jemasoft

Webdesign
& drukwerk

software pakketeen programma's facturatie mailing CMS easy content mailings jemasoft

software
pakketten

cloud service cloud stations file syncing jemasoft

cloud
service

support en ondersteuning monitoring servers hosting clientcorner jemasoft

support
& monitoring

hardware & onderdelen jemasoft

Hardware
& VOIP telefonie

Support

Recente projecten

Over Jemasoft


Jemasoft is een kleine KMO gelegen tussen Mechelen en Willebroek. Onze onderneming is in 1999 opgestart door Jeroen Matthys en richtte zich vooral op het op maat zetten van software van bedrijfsprocessen die hoofdzakelijk in de bouw plaats vonden.  

Ondertussen werken in ons bedrijf vooral jonge, leergierige ontwikkelaars met een ruime ervaring in verschillende sectoren. Naast de 'software op maat' ontwikkelingen waar we, eerlijk gezegd, bijzonder trots op zijn, werden handige softwarepakketten ontwikkeld die elke KMO kan gebruiken.  

Ons bedrijf groeit jaar na jaar en verruimt permanent zijn horizon door in te spelen op nieuwe technologische ontwikkelingen zoals mobiele applicaties (voor iPod/iPad of tablets) of webontwikkelingen m.n. op het vlak van SEO of SEA (ten voordele van de zoekrobot optimalisaties). Van deze ontwikkelingen laten we onze klanten dan meeprofiteren, waar het kan automatisch zoniet in een voor het bedrijf gepersonaliseerde ontwikkeling op maat.

Vandaag bestaat ons team uit 9 medewerkers die u met plezier willen bijstaan voor al uw vragen en problemen. 

Onze missie!


De Jemasoft missie is eenvoudig! Technologie moet een voordeel zijn voor uw bedrijf en géén probleem!

En die technologie, die zien we ruim, héél ruim. Van het leveren van hardware en zijn randapparatuur over het ontwerpen en onderhouden van een website tot het analyseren van bedrijfsprocessen om er een software op maat van uw bedrijf van te maken. Hierdoor genieten uw medewerkers direct van deze technologie en uw bedrijf van een direct terugverdieneffect waardoor het kan groeien.

Wanneer dit betekent dat we noodzakelijke upgrades of routineonderhoud moeten uitvoeren buiten de openingsuren van uw bedrijf... then, so be it! We weten als geen ander hoe we deze technologische risico's kunnen beperken en elk gevaar op een onderbreking kunnen vermijden.

Onze eerste zorg is erover te waken dat uw onderneming kan groeien door zijn technologie want uw groei bepaalt mede onze groei. We houden er dus van elke support te leveren die uw business groei kan bevorderen of noodzakelijk maakt.let's get social

logo jemasoft software op maat programmeren

Molenbeekstraat 25
2801 Heffen

015/27.23.71

info@jemasoft.be
www.jemasoft.be

DisclaimerPrivacy