Uw professionele IT partner!

Zorgeloos, onder één dak!

Jemasoft richt zich naar KMO's. Uit ervaring weten we dat de kleine en middelgrote ondernemingen niet altijd de tijd hebben om zich met de technische omkadering van hun bedrijf bezig te houden. De redenen zijn divers: gebrek aan kennis, gebrek aan tijd, gebrek aan ervaring, andere prioriteiten, enz.

Jemasoft is dan ook vooral gegroeid met de technologische hulp aan KMO's. Wij zijn een all-in-one IT bedrijf! We leveren hardware met de bijhorende software en randapparatuur. Ook voor het creëren van een website, al dan niet met geïntegreerde webshop, kan u bij ons terecht. Wij ontwerpen zowel softwarepakketten als software op maat om processen van ondernemingen te automatiseren.

Jemasoft, makes IT easy!

We zijn er ons van bewust dat heel veel bedrijven met een technologisch probleem (hard- of software) kampen en bijgevolg de technologie absoluut niet als easy inschatten. Wij zijn er echter van overtuigd dat er voor elk probleem een gepaste oplossing bestaat. Consulteer onze diensten want we houden van élke uitdaging, zodanig zelfs dat we onze oplossingen steevast easy zijn gaan noemen !

 

Microsoft stopt met XP, wat nu? 


windows xp stopt - jemasoft

 


Tijdelijke actie!

 

flyer drie maand gratis easy fact facturatie programma  flyer drie maand gratis easy fact facturatie programma


 
23/10/2013
Onze producten kregen hun eigen landings-pages.

Easy-Fact
Easy-Mailings
Easy-Content

Tell us what you think.
02/10/2013
Dit jaar is Jemasoft te vinden op Ondernemen in Vlaanderen 2013. Deze beurs vindt plaats op 24 oktober, Flanders Expo Gent. Inschrijven voor deze (gratis) beurs kan op onderstaande link. Aarzel niet om een bezoekje te brengen. Onze collega's helpen u met plezier met al uw vragen.

Lees meer
27/03/2013
Weet u hoeveel er online naar uw diensten wordt gezocht ? Voor slechts ￿ 260 voeren wij een volledige SEO analyse van uw site uit in vergelijking met uw rechtstreekse concurrenten.

Zie wat je mist voor meer informatie.
22/02/2013
De ICT-wereld is constant in beweging. Ondernemingen moeten dus investeren in een flexibele en moderne ICT-infrastructuur, die zekerheid biedt voor de toekomst. Ook voor KMO's is dit belangrijk om technologische onwikkelingen te volgen en daar maximaal van te profiteren.

Lees meer
03/10/2012
Heb je nood aan informatie of diensten voor je (nieuwe) zaak ? Schrijf je nu gratis in voor het event rond ondernemen in Vlaanderen 2012 op. Ontmoet je ondernemingspartner op 25 oktober in Flanders Expo en schrijf je in via onze site.
09/01/2012
Jemasoft lanceert vandaag zijn facebook pagina. Maak je nu lid van onze pagina en verneem als eerste de laatste nieuwtjes uit onze sector of van ons bedrijf!

Lees meer
24/10/2012
Jemasoft gaat vreemd !

Lees meer
23/10/2012
Vermijdt e-commerce fouten met deze tips !
(Engelstalig artikel)

Lees meer

twitter Jemasoft facebook Jemasoft linkedin Jemasoft
logo jemasoft
Jemasoft bvba
Molenbeekstraat 25, 2801 Heffen
015 27 23 71

info@jemasoft.be
www.jemasoft.be