Login Jemasoft switch AANMELDEN
fout error Jemasoft

Wat nu? Een onvoorziene fout heeft zich voor gedaan.

Gelieve Jemasoft te contacteren.

X
code software op maat software ontwikkeling jemasoft

Software
op maat

web marketing webdesign pointer cursor jemasoft

Web
marketing

Jemasoft facturatie programma software op maat logo
over ons team jemasoft

Webdesign
& drukwerk

software pakketeen programma's facturatie mailing CMS easy content mailings jemasoft

software
pakketten

cloud service cloud stations file syncing jemasoft

cloud
service

support en ondersteuning monitoring servers hosting clientcorner jemasoft

support
& monitoring

hardware & onderdelen jemasoft

Hardware
& VOIP telefonie

Wat zeggen
onze klanten?

software op maat jemasoft quote referenties

- TTC Merelbeke

- TTC Merelbeke

Op maandag 24 maart had tijdens de algemene vergadering van de gemeentelijke sportraad in Merelbeke een infosessie plaats ivm "Communicatie tussen sportactoren in de gemeente". Dit werd naar voor gebracht door "Persoon X". Opmerkelijk was dat er ook een slide van onze website werd getoond waarbij wij als club het beste in de kijker sprongen in Merelbeke!!! zie bijlage. Dat is natuurlijk voor een groot deel te danken aan jullie ontwerp. Dus bij deze nog eens bedankt.


Bezoek deze website

- TTC Merelbeke

- Lex@Work

- Lex@Work

In 2012 startte ik LEX@Work op, een advieskantoor in arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Dankzij Jemasoft had ik snel alles wat nodig is om een vliegende start te kunnen nemen: een website, een performant werkende e-mail, koppeling aan mijn smartphone, een laptop, een printer,... Kortom, Jemasoft had alle onontbeerlijke hardware en software onder ￿ dak. Wat doorslaggevend is om te blijven kiezen voor Jemasoft is haar klantgerichtheid, snelheid van handelen, de onmiddellijke ondersteuning bij kleine en grote vragen, de correcte prijszetting,... Wanneer LEX@Work een jaar na de opstart omgevormd werd tot volwaardig advocatenkantoor ving Jemasoft alle noodzakelijke veranderingen in software en hardware op, met dezelfde hoge kwaliteit die ik intussen al van Jemasoft gewoon was. Jemasoft maakt het mij echt gemakkelijk en neemt mij een grote zorg uit handen. Daardoor kan ik mij volledig toeleggen op mijn corebusiness als advocaat. Ik weet dat wanneer LEX@Work groeit, LEX@Work bij Jemasoft in veilige handen blijft.


Bezoek deze website

- Lex@Work

Uw professionele IT partner!

Zorgeloos, onder één dak!

Jemasoft richt zich naar KMO's. Uit ervaring weten we dat de kleine en middelgrote ondernemingen niet altijd de tijd hebben om zich met de technische omkadering van hun bedrijf bezig te houden. De redenen zijn divers: gebrek aan kennis, gebrek aan tijd, gebrek aan ervaring, andere prioriteiten, enz.

Jemasoft is dan ook vooral gegroeid met de technologische hulp aan KMO's. Wij zijn een all-in-one IT bedrijf! We leveren hardware met de bijhorende software en randapparatuur. Ook voor het creëren van een website, al dan niet met geïntegreerde webshop, kan u bij ons terecht. Wij ontwerpen zowel softwarepakketten als software op maat om processen van ondernemingen te automatiseren.

Jemasoft, makes IT easy!

We zijn er ons van bewust dat heel veel bedrijven met een technologisch probleem (hard- of software) kampen en bijgevolg de technologie absoluut niet als easy inschatten. Wij zijn er echter van overtuigd dat er voor elk probleem een gepaste oplossing bestaat. Consulteer onze diensten want we houden van élke uitdaging, zodanig zelfs dat we onze oplossingen steevast easy zijn gaan noemen!
 

Ondernemen in Vlaanderen 2014


 

We hebben een winnaar!Vorige week stonden we met onze Jemasoft stand op de beurs Ondernemen in Vlaanderen 2014. Hier vroegen we aan onze bezoekers om eens een gokje te wagen naar het gewicht van onze paarden hindernis die aanwezig was op onze stand. 

Na alle inzendingen verzameld te hebben is deze winnaar uit de bus gekomen. 

Van Verdegem Audrey

Zij gaf ons het antwoord van 135kg
Het effectieve gewicht van de hindernis: 138kg

Gefeliciteerd Audrey! U wint een website ter waarde van: 2500euro.
 

 


 let's get social

logo jemasoft software op maat programmeren

Molenbeekstraat 25
2801 Heffen

015/27.23.71

info@jemasoft.be
www.jemasoft.be

DisclaimerPrivacy